Portfolio website

Amsterdam, NL

Professionele

Projecten

Hublogiq

Marketing, Branding, Website

Ik heb HubLogiQ's strategie en merk scherp gedefinieerd met een heldere missie, visie en USP's. Mijn diepgaande klant- en concurrentieanalyses versterken hun marktpositie. Een unieke 'Tone of Voice' en pakkende slogan verhogen hun merkherkenning. Ik lanceerde een efficiënte (e-commerce) website voor directe verkoop. HubLogiQ staat nu sterk voor toekomstige groei.

Bekijk case

WrittenByLuna

Videocontent

Voor Written by Luna ik boeiende reels gecreëerd voor Instagram. Geïnspireerd door Luna's passie voor tekst en haar talent om verhalen te transformeren tot betoverende teksten, heb ik deze essentie vertaald naar video. Mijn levering omvatte een interview, een uitlegvideo en een branding video. Samen genereerden deze reels 6.000 organische views.

Autobedrijf Dré

Foto's, Website

Ik heb Autobedrijf Dré's verouderde website en branding getransformeerd, met een focus op hun specialismen en ervaring. Ondanks hun expertise was hun website verouderd en niet in lijn met hun merkimago. Hun inzet voor duurzaamheid en recent behaalde certificaten waren niet te zien. Het was tijd voor een "keurbeurt" van hun online aanwezigheid. Het bedrijf is nu klaar voor de digitale snelweg, met een vernieuwde merk en een moderne website die hun merk reflecteerd.

Bekiijk website

HVA opleiding
NaSk docent

Video, Campange

Het doel van deze campagne is om toekomstige studenten te enthousiasmeren en nieuwsgierig te maken naar de opleiding. Door middel van speelse content die aansluiten bij hedendaagse trends willen wilt de Hva een vrij nieuwe social media-pagina van @hvaonderwijsenopvoeding bekender maken en nieuwe content bieden. Door middel van deze content kunnen jongeren een kijkje achter de schermen krijgen bij de opleiding NaSk docent.

Video 1Video 2

Giftees

Branding, Campange, Video

Voor Giftees heb ik bijgedragen aan hun campagne ter ondersteuning van weeshuizen in Zuid-Afrika, waarbij in totaal meer dan €1142 is ingezameld. Mijn rol omvatte het vertalen van hun merkimago naar video en het creëren van reels voor Instagram om nieuwe klanten aan te trekken. Mijn bijdrage bestond uit een branding video en vier reels, die gezamenlijk meer dan 18.000 organische views hebben gegenereerd.